Week three

Imorgon börjar tredje army-fit veckan.
Just nu består mitt liv av jobb och träning typ. Men det känns helt okej!
I helgen har jag i alla fall hunnit med lite roligheter vilket gör att söndagsångesten inte är så stark.
I fredags hade jag och babe Pirates of the Caribbean maraton, eller ja, vi såg en film sen somnade vi men det var mysigt i alla fall. På lördagen såg jag och Mickan Magic Mike, den var bra även om jag kände att en skämskudde hade vart lämpligt då och då.
 
Idag fyller Jack ett år. Älskade unge♥. Vi har firat honom ordentligt (även om han inte själv förstår att han fyller år)!
 
Känner mig redo att ta an en ny vecka. Ska köra hårdare än någonsin på träningsassen - bara fyra veckor kvar nu!
♥Amanda

Armyfit - fjärde passet

Lätt värsta passet idag.
Trodde seriöst att jag skulle spy på slutet, och jag hatar verkligen att spy.
 
På plussidan så tror jag faktiskt att det redan har gett lite resultat. Rent teoretiskt sett vet jag inte hur mycket skillnad en vecka och tre ordentliga pass egentligen kan göra men jag orkade mer betydligt fler armhävningar idag. Sedan gjorde vi säkert sammanlagt 7-8 minuter plankan, och det fuskade jag bara liiite på!
 
Nu har jag svinont i benen, men måste på något sätt ta mig till duschen.
Måste förresten också be någon annan i gruppen att ta en bild efter ett träningspass - det är inte klokt hur lerig man blir! Att sedan åka tunnelbanan hem är ju en hit. Tur att det är flera som ska åt mitt håll ;)
 
Nej, nu blir det dusch (och handtvätt av min otroligt smutsiga army-fit t-shirt, hela gruppen blir bestraffad om någon inte har den på sig...)
 
♥Amanda
 
 

RSS 2.0