Sparlåga

Bloggen går på sparlåga just nu, som ni nog har märkt.
Har massa andra saker att ta tag i just nu, men är snart tillbaka!

♥Amanda

Life is life nanananana

Idag var nog både jag, Johan, Sandra och Jani dagen efter - dagen efter sjuka. Men vi har haft en lugn och skön arbetsdag i alla fall med smörgåstårta-rester till lunch, Seven Eleven brownies och lunchshopping.

Ska laga lite mat nu, Chicky bits, orkar verkligen inte anstränga mig...


Förresten, om du var två killar som ska ta studenten vad skulle du önska dig då? ;)
Usch, vad jobbigt det är med tvillingkusiner, haha...

♥Amanda

Yesterday!

Fantastisk gårdag! Länge sen jag hann med så mycket på en dag. Först ett Ikea besök på morgonen, ett lunchmöte, sen dags för house warming för det nya kontoret. Johan, Jonas och Sofia hade gjort ett grymt jobb, smörgåstårtorna har dom gjort helt själva. Jag är sjukt impad!

Sen åkte vi direkt till inflyttningsfest nr2. Efter några timmar och ett par glas vin för mycket drog vi vidare till Manges hörna där Johan och hans syrra sjunger. Jag sjöng karioke, Barbie Girl och I will always love you i väldigt onyktert tillstånd, ber till gud att ingen lyckades få det på film!
Sen avslutade vi kvällen med massa dans på White Room. Vid halv fyra tiden drog jag och Jani och köpte brownies på Seven Eleven, jag dör så gott det är! På nattbussem hem träffade jag Lina, och det var sjukt länge sen. Måste träffa henne och gänget oftare i sommar!
Nu sitter jag hemma hos Lukas och mår som jag förtjänar...
Jaja, trevlig nationaldag allihopa!

♥Amanda

Jag lär mig aldrig...

Borde verkligen inte kolla Criminal Minds själv innan jag ska sova. Ser serimördare i varje hörn nu, haha..

Vill ha min Lukas ♥


SkjortorDessa skjortor vill jag så gärna ha! Kommer från Missguided och kostar typ 300kr styck.
Synd att min klädbudget är minimal denna månad annars hade jag lätt slagit till.

Den i jeans har pärlor på kragen och ärmsluten och den vita har paljetter.

♥Amanda

...♥Amanda

BB - creamLästa om BB - creams på en blogg om blev lite nyfiken. Med BB menas då inte stället där man föder barn (vad är egentligen BB förkortning av?) utan det står för Blemish Balm.

Såhär står det på Eleven.se:
Det speciella med dessa produkter är att de ska uppfylla fem behov på samma gång: jämna ut din hudton, återfukta, korrigera mindre skönhetsfel, ge förbättrad lyster samt skydda huden mot solens skadliga bieffekter. Kortfattat kan man säga att en BB Cream är som en dagkräm med solskydd, concealer och primer.

Sounds good, right!? Den från Garnier kostar 119kr och den från L´Oreal kostar 159kr, så det är inte så speciellt dyrt heller. Ska nog slå till på en till sommaren!

♥Amanda

Just another rainy day

Usch, vilket väder! Ska ge mig ut i alla fall och ev åka förbi en sväng till kontoret samt till Jysk där jag ska kolla på lite möbler till lägenheten. Har köpt massa kuddar och två hyllor men det är svårt att köpa för mycket innan man väl är på plats i lägenheten och ser hur allt passar ihop.
Har skapat en ny kategori också, Inredning. Stilen jag vill ha är vitt, ljust och fräscht med lite indiska / orientaliska detaljer. Accentfärger som jag har tänkt mig är turkos och lila.
Ahhhh, det är så kul med inrdening!

♥Amanda

Jobba helg

Ska strax åka till jobbet, på en LÖRDAG! Men men, man gör det man måste för att (äntligen) få ett rent och snyggt kontor som är färdigt att flytta in till på måndag. Idag ska jag koppla sladdar till datorer...det kan ju bara gå på ett sätt. Katastrof! Kanske bäst att jag sköter underhållningen istället, haha. 

Juste, en sak till; vad fan är det här för jävla väder!
Igår hade jag platspåsar i mina skor, det funkade helt ok, men idag blir det allt på med gummistövlarna.

♥Amanda

RSS 2.0