14 / 7

Såhär ser jag ut idag då! Tyvärr var det dock lite kallare ute än vad jag trodde så det blir väl till att byta om till jeans snart...
Anyway, Linnet kommer från Cubus (köpt i Oslo för 49kr, fyndvarning!), shortsen kommer från HM och det gör även halsbandet och solbrillorna.
 
Snart kommer min älskling hem, längtar så!
Förresten så måste jag bara ta upp en väldigt märklig sak. Har som bekant flygit sträckan Stockholm - Oslo och omvänt ett antal gånger (skulle säkert kunna göra det i sömnen by now) och ibland måste jag visa pass men andra gånger har det hänt att jag har flygit tur och retur utan att visa någon som helst legitimation.
Ska det vara så? Eller har jag bara lyckats slinka ingenom på något vänster? Om det nu faktiskt ska vara så tycker jag inte att det känns speciellt tryggt. Att visa pass / legg tar typ 10 sek extra, känns ganska så värt.
 
♥Amanda

Home sweet home

♥Amanda

Kollage

Har suttit och kollat på inredning i flera timmar nu! Det är verkligen otroligt kul. Blir helst fast på styleroom.se...
 
Det som jag har kvar att fixa är lite småsaker till hallen (bland annat en skohylla), ett matbord (tänkte mig det på bilden fast helst i vitt), lite fler fina kuddar och plädar. Sen en massa fina ljusstakar och tavlor. Den stora tavlan är en kopia av en Van Gogh, tycker att den är så himla fin och färgerna kommer passa perfekt. Lita fina väggord / citat har jag också tänkt mig! Och blommor, mycket blommor (som visserligen förmodligen kommer att dö på två röda, men man kan ju försöka i alla fall). Trappstegspallen ska jag ha i köket, lägenheten har nämligen ganska högt i tak vilket gör att vissa köksskåp hamnar väldigt högt upp..
 
Bilder från bla Ellos, Ikea, allposters och google.
 
Nä, nu vill jag verkligen komma hem och sätta igåmg och pynta!
 
♥Amanda
 

Nattliga funderingar del 2

So, here I am again!
Ska strax gå och lägga mig. Är verkligen helt slut och den här sängen har så otroligt mjuka lakan. Det är helt sinnessjukt, jag vill ta med mig dom hem!
 
Börjar längta hem ganska mycket nu. Visserligen älskar jag Oslo (skulle lätt kunna tänka mig att flytta hit och jobba ett tag) och det är kul med omväxling. Men tajmingen är väl lite sådär, har knappt hunnit bo i min nya lägenhet i en vecka...vill bara vara hemma och fixa ju!

Sen saknar jag Lukas också, men det hade jag ju i och för sig gjort hemma också. Han har inte ens vart borta i två veckor, men det känns som två år typ. Ibland går tiden såååå långsamt..
 
Slänger in lite random bilder på förra helgens party-frilla. En inbakad fläta på ena sidan och lockar på andra sidan. Blev väldigt nöjd faktiskt! Skulle dock behöva en semester och lite sol...
 
 
♥Amanda

Nattliga Funderingar

Ligger och lyssnar på ljuden från restaurangen precis nedanför mitt fönster.
Det låter så härligt med allt skålande, allt skratt och musiken. För en liten stund sen kom världens åskväder, det har dragit förbi nu, men regnet verkligen vräkte ner. Öppnade fönstrerna på vid gavel och såg hur folk på gatorna spang åt alla håll. Jag vet inte varför, men just precis då i det ögonblicket kände jag mig så lycklig.
Brukar ni också känna så? En sekund då allt bara faller på plats och man ser allt så klart, en sekunds fullständig lycka.
 
Man borde nog ta vara på dessa ögonblick betydligt bättre. Stanna upp en minut och känna efter. Men å andra sidan, för att kunna känna äkta lycka behöver man ibland känna äkta olycka.
 
Jag gillar mina Oslo-resor. Alltid när jag är här så brukar jag uppleva dessa ögonblick, Kanske är det för att jag får tid för mig och bara mig i några dagar.
 
Hur mycket jag ens gillar att vara här måste jag dock erkänna att jag tusen gånger skulle vara i Portugal med Lukas. Eller i Stockholm med Lukas. Eller här med Lukas. Eller i en skokartong med Lukas. Aja, you get the point!
På lördag blir det i alla fall jag och Lukas i min nya lägenhet, det om något blir jag lycklig över!
 
♥Amanda

Sneak peak

 
Några små sneakpeak bilder från lägenheten!
Finns fortfarande några saker till som ska ordnas (ett bord tex, känns ju ganska bra att ha..) men nu känns det i alla fall som ett hem isället för ett kaos.
 
Gick ut och tog en promenad till Söder och när jag kom hem blev jag helt chokad över hur fint allt var! Glömmer bort ibland att jag faktiskt bor här nu, att det här är min lägenhet med min soffa, mina kuddar, mina gardiner, min säng - allt mitt! Det är en ganska så häftig känsla att äga sitt första egna boende...
 
♥Amanda
 
 
 
 
 

Fullt Kaos

Först och främst så håller blogg.se på med uppdateringar och har ändrat hela layouten så det är lite svårt att blogga just nu... men jag gör ett försök!
 
Anyways, är mitt inne i flyttkaoset just nu. Imorgon får jag nycklarna till min nya älskling (!!!) så då ska vi börja flytta över alla kartonger. Idag har jag packat och städat heeeeeela dagen, är helt slut just nu... Men det finns hur mycket som helst kvar att göra så det är tur att jag får hjälp av min kära mor och far imorgon!
 
Lukas har ju passande nog flytt landet ;) Saknar honom väldigt mycket och skulle verkligen behöva en massage just nu... Jäkla Portugal som har snott min pojkvän!
 
Nu tänker jag återgå till EM-finalen. Viva Espana!
 
PUSS!

RSS 2.0